Home | Nieuws | Kosten | Hoe werkt het | Werkwijze | Registreer | Contact | Inloggen

Failliet Action Meubel laat huurachterstand in Hoorn achter

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: Dichtbij.nl

HOORN - Het in mei failliet verklaarde Mario Meubel BV, de nieuwe naam van het in Hoorn en Grootebroek gevestigde Action Meubel, blijkt nog een huurschuld van 44.000 euro bij de verhuurder van de Grote Kerk in Hoorn te hebben.

Stichting 'Voor-School' neemt peuterspeelzaalwerk in Drechterland over

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: Gemeente Drechterland

De kinderopvang in Drechterland wordt overgenomen door een nieuwe partij, na het uitgesproken faillissement van Estro Kinderopvang. Het peuterspeelzaalwerk wordt na de zomervakantie door een nieuwe stichting voorgezet.

Humanitas neemt kinderdagverblijf Lollyfant over

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: de Gelderlander - Regio

ZEVENAAR - De Stichting Kinderopvang Humanitas heeft kinderdagverblijf Lollyfant in Zevenaar overgenomen uit het faillissement van landelijke kinderopvangketen Estro.

Nog geen deal op D-day voor Argentinië

Gepubliceerd op 30-07-2014 - Bron: fd.nl - Home

Argentinië heeft dinsdagavond nog geen akkoord bereikt met schuldeisers. Vandaag dreigt een faillissement voor het Zuid-Amerikaanse land.

Bond vreest voor arbeidsvoorwaarden Estro-personeel

Gepubliceerd op 29-07-2014 - Bron: Nederlandse dagblad - Nieuws

Verschillende medewerkers van het failliet verklaarde kinderopvangbedrijf Estro krijgen van hun nieuwe werkgever slechtere arbeidsvoorwaarden voorgeschoteld. Dat stelt Abvakabo FNV op basis van meldingen van leden. Volgens de bond moet de nieuwe eigenaar de arbeidsvoorwaarden overnemen.

Curator laat klanten Lucaya Oss schade melden

Gepubliceerd op 29-07-2014 - Bron: Brabants Dagblad

OSS - Klanten met abonnementen, tegoedbonnen of badenkaarten van het failliete saunacomplex Thermen Lucaya in Oss kunnen zich bij de curator melden voor een schadevergoeding.

Nieuwe uitbater voor pand Goetjaer Etten-Leur Noord

Gepubliceerd op 28-07-2014 - Bron: BN/De Stem - Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Het pand van de onlangs failliet verklaarde dansschool Goetjaer heeft een nieuwe eigenaar.

Twee Estro-kinderdagverblijven overgenomen

Gepubliceerd op 28-07-2014 - Bron: Dichtbij.nl

AMSTERDAM - Kinderopvang BSO Olympia in Amsterdam Zuid en kinderopvang de Toversteen in Diemen worden overgenomen door Brood&Spelen Kinderopvang. De medewerkers van de voormalige Estro-locaties behouden hun baan. Kinderopvangorganisatie Estro is per 31 juli failliet.

Ouders nemen kinderopvang brede school Waluwe over

Gepubliceerd op 28-07-2014 - Bron: Brabants Dagblad - Bommelerwaard

ZALTBOMMEL - De kinderopvang in brede school De Waluwe in Zaltbommel blijft bestaan. Na het faillissement van landelijke kinderopvangketen Estro, waar onder andere Catalpa onder valt, nemen enkele ouders zelf het heft in handen. Zij zorgen voor een doorstart van zowel kinderdagverblijf Koters & Co als buitenschoolse opvang Move Kids.

Week 30: 6 faillissementen mobiliteitsbranche

Gepubliceerd op 28-07-2014 - Bron: Autobanden / banden portaal

In week 30 zijn er in totaal 6 faillissementen uitgesproken in de mobiliteitsbranche. Dit blijkt uit het faillissementenregister. Failliet Onder deze faillissementen waren er 1 autobedrijf, 3 transportbedrijven en 2 carrosseriebouwbedrijven. Klik hier voor een compleet overzicht. Totaal 234 Hiermee komt het totaal van faillissementen in de mobiliteitsbranche in 2014 op 234.

Failliet datahotel Mediapark verkocht

Gepubliceerd op 27-07-2014 - Bron: Gooi en Eemlander - Alle Artikelen Gooi en vechtstreek

HILVERSUM - Data Hotel Hilversum is verkocht aan Infostrada Connect. Het 'pakhuis' met computerservers op het Mediapark was eigendom van het failliete TCN.

'Kroymans manipuleerde cijfers'

Gepubliceerd op 26-07-2014 - Bron: AutoWeek.nl nieuws

Bij een dochteronderneming van autobedrijf Kroymans Groep, dat in 2009 op de fles ging, is geknoeid met cijfers, blijkt uit het zevende faillissementsverslag. Het gaat om Kroymans Import Europe (KIE), de vennootschap die Cadillacs en Hummers importeerde.

Rijschool Luijten in Wouw op de fles

Gepubliceerd op 25-07-2014 - Bron: BN DeStem - Voorpagina

- WOUW- De rijschool van Wim Luijten uit Wouw is dicht. De rechtbank in Breda heeft deze week het faillissement uitgesproken over Logistieke Opleidingen Wim Luijten BV.

'Wielerzesdaagse bevoordeelde gelieerde bedrijven'

Gepubliceerd op 25-07-2014 - Bron: Brabants Dagblad - Regio's

TILBURG - De Stichting Zesdaagse van Brabant heeft juist voor het failissement in november 2012 schulden voldaan aan haar gelieerde bedrijven. Dat blijkt uit het jongste faillissementsverslag.

'Blackberry uit de gevarenzone'

Gepubliceerd op 25-07-2014 - Bron: Nederlandse dagblad - Nieuws

Amper een jaar nadat Blackberry op het punt stond failliet te gaan, zit het bedrijf niet langer in de gevarenzone. Dat zegt topman John Chen, sinds eind vorig jaar aan het roer bij Blackberry, vrijdag tegen de Britse zakenkrant Financial Times. Het blijft echter de vraag of de telefoonfabrikant ooit weer zo groot en succesvol wordt als weleer, aldus Chen.

Verkoop afhaalpunt Superdirect Eindhoven onderzocht

Gepubliceerd op 25-07-2014 - Bron: ED - Nieuwsfeed

EINDHOVEN - De verkoop van het afhaalpunt van de failliete internetsupermarkt Superdirect aan Sligro is onderwerp van onderzoek van de curator.

Toerismebureau Veluwe failliet

Gepubliceerd op 25-07-2014 - Bron: dé Weekkrant | Apeldoorns Stadsblad

APELDOORN - Het Veluws Bureau voor Toerisme (VBT) is failliet. Als oorzaken worden genoemd: een veranderde marktbehoefte en een gebrek aan capaciteit om in te spelen op een nieuw digitaal tijdperk. De crisis heeft, zo is het verhaal, het proces doen versnellen.

Industrial Maintenance Group in Middelburg is failliet

Gepubliceerd op 25-07-2014 - Bron: PZC - Zeeuws nieuws

MIDDELBURG - Het technisch onderhoudsbedrijf Industrial Maintenance Group in Middelburg is door de rechtbank in Breda failliet verklaard.

'Tv-fabrikant Loewe wordt winstgevend'

Gepubliceerd op 25-07-2014 - Bron: IEX Nieuws

KRONACH (AFN) - De Duitse televisiefabrikant Loewe, die in maart werd overgenomen na een faillissement vorig jaar, verwacht in 2014 weer winstgevend te worden. Dat liet mede-eigenaar Mark Hüsges weten aan de Duitse krant Süddeutsche Zeitung.

´Wassink Expeditie failliet´

Gepubliceerd op 25-07-2014 - Bron: BarneveldseKrant.nl

BARNEVELD-APELDOORN - Beekman Transport uit Apeldoorn heeft per direct de bedrijfsactiviteiten van Wassink Expeditie uit Barneveld overgenomen, meldt Transport Online. Het aan de Harselaarseweg gevest

Tijd voor actualistatie
Bent u ook moe van het constant controleren of er al een steunvordering is op een debiteur. Wij houden het voor u in de gaten en melden u het zodra er een match gevonden is.

Actuele gegevens
Er zitten momenteel 8.660 vorderingen in de database. Daarvan zijn:

5623 lager dan 1.000 euro ( 442.573,00)
2469 hoger dan 1.000 euro en lager dan 10.000 euro ( 8.387.914,00)
360 hoger dan 10.000 euro en lager dan 25.000 euro ( 5.554.346,00)
208 hoger dan 25.000 euro ( 19.428.561,54)